دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آمریکا محموله نفتی ایران را مصادره کرد

۳ منبع آگاه اعلام کرد که آمریکا رسما یک محموله نفت توقیف شده ایران در یک نفتکش با خدمه روس را ضبط کرده و درحال ارسال آن به خاک خود است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فاینانشیال پست، 3 منبع آگاه اعلام کردند که آمریکا رسما محموله نفت ایران را که اخیرا در نزدیکی سواحل یونان توقیف شده بود را ضبط کرده است.

این نفتکش به دلیل شرایط بد آب و هوایی مجبور شده به سواحل یونان پناه ببرد که در آنجا گارد ساحلی یونان این نفتکش را توقیف و به درخواست نظام قضایی آمریکا نفت آن را تسلیم طرف آمریکایی کرده است.

این نفتکش ابتدا به بهانه تحریم‌های اتحادیه اروپا توقیف شد‌.

به گفته یک منبع آگاه روز پنجشنبه گذشته وزارت دادگستری آمریکا به یونان اعلام کرده که محموله نفت این کشتی ایرانی است.

منابع آگاه بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرده‌اند که نفت این شناور حالا به یک نفتکش دیگر که از سوی آمریکا اجاره شده است منتقل شده و در حال انتقال به خاک آمریکا است.

کشور ایران ‌‌در واکنش به این اقدام کاردار یونان را احضار کرد و این اقدام را دزدی بین المللی عنوان کرد‌ و در بیانیه‌ای از دولت یونان خواست که فوراً به تعهدات بین‌المللی خود عمل کند.

در این بیانیه آمده است: یک فروند کشتی تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت یونان در سواحل این کشور نگه داشته و بار آن با حکم دادگاه و با هماهنگی دولت آمریکا، توقیف شد درحالی که این کشتی به منظور حفظ ایمنی پرسنل و کشتی، به سواحل یونان پناه برده است اما متاسفانه هیچ گونه همکاری و کمک‌رسانی با کشتی مدنظر قرار نگرفته و توسط نیروهای نظامی، تخلیه بار صورت گرفته که این اقدام، مصداق بارز دزدی دریایی است.

نفتکش توقیف شده پگاس نام داشته که با پرچم ایران بوده و خدمه روسی داشته است و البته نام آن به لانا تغییر داده شده است. مقصد این نفتکش ترکیه بوده است و گفته می‌شود این محموله 115 هزار تن حجم داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده